Tilbage
Spansk dessert med rester af frugt og rødvin

Spansk dessert med rester af frugt og rødvin

Frugt der er blevet lidt for bløde og kedelige til at spise, de kan få nyt liv i en rest rødvin:)
Opskriften har jeg fra Parató et af Grapelands vinhuse, en dessert af vin og frugt rester, som de ofte selv laver.

Ingredienser

  • Frugt: ferskner, abrikos, æbler, pære
  • en hel stang kanel
  • ca 1 spsk. citronsaft
  • 2 spsk. sukker eller honning
  • Rødvinsrester - 2-4 dl.

Instruktioner

  1. Skær frugten i tern, put et stykke hel kanel, lidt citronsaft og ca. 2 spsk. sukker eller honning i og hæld rødvin over til det dækker.
  2. Stil i køleskabet natten over, eller et par timer på køkkenbordet.
  3. Hvis det er med æbler eller pære, skal det lige have et opkog, enten først, eller lige inden man spiser det.
  4. Skønt over vaniljeis, med råcreme, pannacotta eller en klassisk spansk Leche Frita – se en opskrift her på Køkkendate.
Copyright and IP (intellectual property) Charite Nielsen - Køkkendate - All Rights Reserved  | charite@grapeland.dk